Az Office depó cikke Marketingkampány: Hasznos tanácsok a sikerhez

Az irodai depó cikkek írása gyakran kitűnő módja a webhely forgalmának növelésére és az eladások növelésére. Ha azonban nem tudja magához vonzani az olvasókat, akkor az Office depó cikkei csak ott fognak ülni anélkül, hogy jót tenne nektek. Ez az Office depó cikk néhány tippet tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan vonzhat nagyobb közönséget az Office depó cikkeihez, ami nagyobb nyereséget jelent az Ön számára.

Koncentráljon a marketing e-mailjeiben szereplő tartalomra. Vannak törvények a spamek ellen, és az emberek nem szeretik, ezért győződjön meg arról, hogy olvasói tudják, hogy releváns tartalmat kaphatnak Öntől, amely nem lesz spam jellegű. Ha nem nyújt jó tartalmat, akkor sok előfizető és potenciális ügyfél kerül majd költségeibe.

Húzza be az embereket. Az olvasók kíváncsiságukat szeretnék kielégíteni. Ha feltesz egy kérdést, vagy elgondolkodtatja őket webhelye címén, az olvasókat vonzza a válasz megtudása. Használja ezt az előnyére, ha behúzza az olvasókat a webhelyére, és remélhetőleg ragaszkodni fognak az érdekes tartalomhoz.

Ha forgatni szeretné az Office depó cikkeit, akkor embereket használjon, ne szoftvereket. Az irodai raktárcikk -fonó szoftver gyakran nevetséges eredményeket generál, és a webböngészők csak vállat vonnak és kattintanak. Az emberi fonógépek viszont nemcsak a tartalom átírásában járnak jobban, hogy elkerüljék a keresőmotorok duplikált tartalmi büntetését, hanem olyan átírásokat is létrehozhatnak, amelyek kissé eltérő hangneműek, amelyek közül egy vagy több több konverziót eredményezhet, mint a többi (megtalálhatja ez az A/B tesztelésével pörög egymás ellen).

Linkek hozzáadása a többi hasznos és kapcsolódó Office-cikkhez hatalmas előnyt jelenthet az Office-depó cikk-marketingje számára. A link-hátlapok hozzáadásának előnye, hogy segítséget nyújt a keresési rangsorban, és egyre több irodai cikket keres el az olvasóktól.

Írj a tudatfolyamodból. Ha leírja gondolatait a témáról, amint eszébe jut, ez a legjobb módja annak, hogy gördülékeny és gördülékeny Office -depócikket készítsen. Ebben a szakaszban ne szánjon időt a lektorálásra vagy a szerkesztésre, mivel csak elvonja a figyelmét arról, amit mondani akar.

Ne kövesse mindazt, amit marketingszakértők vagy guruk mondanak. Emlékeznie kell arra, hogy az ilyen emberek az Office depo cikkmarketing tanításából keresik a pénzüket, nem pedig abból, hogy önmagukban sikeresek az Office depot cikkek marketingjében. Ennek ellenére hasznos információkkal szolgálhatnak az Ön számára. Csak vegye figyelembe, hogy lehet, hogy nem ők a legjobb információforrások.

Ügyeljen arra, hogy minden Office -cikkhez készítsen új erőforrásdobozt, és módosítsa a hivatkozásokat. Fontos, hogy legyenek visszahivatkozásai a hirdetni kívánt oldalakra. Ha az Office depó cikkeit beküldi a könyvtárakba, az erőforrás mező rendkívül fontos. Ha az Office depó cikkeket bloghálózatokba küldi el, akkor a horgony szöveges linkjei a legfontosabbak. Ha ugyanazokat az erőforrásdobozokat és hátsó linkeket használja az összes Office-depócikkhez, akkor azok nem fognak egyedülállónak tűnni a keresőmotorok számára.

A késztermék előállítása előtt gondosan meg kell szerkeszteni az Office depó cikkeit, amelyeket piacra dobnak. Ez a szerkesztési folyamat biztosítja, hogy semmiféle hanyag hiba ne csúszhasson be a végtermékbe, amelyet a fogyasztók látni fognak. Gondos szerkesztéssel javítható az Office depot cikkeinek marketing képessége.

Fontos, hogy tartsa magát a kért témához. Sok webhely nem akar olyan Office depot cikket használni, amely egy teljesen más Office depot cikket folytat. Ha nem biztos abban, hogy mit írjon egy adott témáról, mindig kérhet további információt a kérőtől.

Mint fentebb említettük, az Office depó cikkei remek módszerek lehetnek a webhely forgalmának növelésére, és ezáltal a profit növelésére. De hacsak nem vonzza a közönséget, azok az Office depó cikkek nem tesznek jót neked. Miután elolvasta az ebben az Office Depot-cikkben szereplő tanácsokat, fel kell készülnie arra, hogy az Office Depot-cikkei az Ön számára megfelelőek legyenek.